Meteen naar de inhoud

Ons verhaal

Sinds 2013 zijn wij bezig met onze passie: creatieve oplossingen realiseren voor opdrachtgevers.
Na het afronden van de opleiding Media Entertainment Management zijn we SVN Media gestart.

Rowan Speelpenning

Die ‘S’ in SVN Media is dus van mij.. Ik ben Rowan ‘S’peelpenning. 29 jaar en opgegroeid in een klein dorpje onder de rook van Rotterdam: Tinte. Op jonge leeftijd was ik al nieuwsgierig naar het proces achter films. Na iedere film ging ik op zoek naar de ‘behind the scene’s video’s’ van de film die ik had gezien. 

Naast mijn passie voor film heb ik werkervaring in de procesindustrie. Wat weer van pas komt bij industrie-gerelateerde video’s die we maken. 

Naast het maken van video’s sleutel ik graag aan mijn oldtimers, waar ik met mooi weer dan weer een ritje in maak. 

 

Bas van Nimwegen

Hee Halloo! Hier het mannetje van de radio! 28 jaar, en pas met 2.02m net onder je deurpost door.  

Als jochie maakte ik op de zolderkamer al m’n eigen radioprogramma met een cassetterecorder. Inmiddels ben ik sinds 2014 werkzaam voor radiozender Qmusic. Waar je me ieder weekend hoort tussen 07:00 en 10:00 uur. Naast dat ik niet zonder muziek kan, is video ook een grote passie. Of dit nu gaat om een vakantievideo voor mezelf of een bedrijfsfilm voor een klant. Op een creatieve manier de aandacht van de kijker vasthouden is daarin altijd mijn doel. Verder houd ik van het bourgondische Brabantse leven en om de calorieën te compenseren ben ik nog te vinden op de tennisbaan!